BESTEL ONLINE
SNELLE BEZORGING
Uitstekende service

2-stoks lift New Orleans Plus - hefvermogen 3 ton

€ 2.190,00*

Direct beschikbaar, levertijd 5-8 dagen

Voltage
Productnummer: WHM32.1
Productinformatie "2-stoks lift New Orleans Plus - hefvermogen 3 ton"
Een hydraulische lift is onmisbaar voor vele soorten werkzaamheden aan een auto. De praktische machine is een waardevolle aanwinst voor elke werkplaats en doet het ook goed in een privégarage. Een lift met 2 stijlen is bijzonder stabiel en krachtig. Deze bijzondere vorm van autolift overtuigt door zijn hoge draagvermogen, zijn veelzijdigheid en zijn hoge veiligheidsstandaard.
  
Een hydraulische autolift bewijst goede diensten in elke werkplaats. Of het nu gaat om bandenwissel, onderhoud, reparatie of service: met een WEMATIK 2-polige autolift wordt het werk aan de auto een stuk eenvoudiger en kunt u veel klussen uitvoeren die zonder autolift niet mogelijk zouden zijn. Een lift met 2 stijlen is een effectieve en ruimtebesparende variant. Met twee hydraulische cilinders en een laadvermogen van 3 ton is de hydraulische lift zeer krachtig. De maximale hefhoogte van 1800 mm is ideaal voor alle werkzaamheden rond de auto. Tegelijkertijd werkt de 2-stoks lift snel: de hef-daaltijd bedraagt slechts 30 - 50 seconden. De autolift weegt in totaal 480 kilogram en kan flexibel aan elke ruimtesituatie worden aangepast. Hij kan dus ook in een privé-garage worden gebruikt en is dus geschikt voor "hobbyisten".

Onze hydraulische autolift is niet alleen praktisch, maar ook veilig. Zoals bij al onze heftechnologieproducten kunt u op onze 2-stoks lift vertrouwen voor zijn waarde, duurzaamheid en veiligheid. De stevige stalen constructie en het uitstekende vakmanschap zorgen ervoor dat u op uw product kunt vertrouwen. Al onze hefplatforms zijn getest volgens de wettelijke normen en de geldende richtlijnen.

Om ervoor te zorgen dat u lang iets aan uw 2-stijlslift heeft, besteden wij aandacht aan de lange levensduur van onze producten. De lift met zijn twee kolommen, bedieningspaneel en vier rubberen pads is dus een investering waar u lang profijt van zult hebben.

Deze 2-stijls lift is getest en goedgekeurd in overeenstemming met de machinerichtlijn bijlage IV met typeonderzoek. De lift is elektronisch en technisch volledig gecontroleerd en voldoet aan de meest recente wettelijke voorschriften en aan de geldende richtlijnen.

Technische gegevens
Fabrikant: WEMATIK
Model: New Orleans Plus
laadvermogen: 3000 KG
max. hefhoogte: 1800 mm
zuilhoogte: 252 cm
hef-daal tijd: 30-50 sec.
Ontlaadtijd: 30-40 sec.
elektrische aansluiting: 230 Volt / 2,2 kW
gewicht: 480 kg

Speciale kenmerken
- zeer ruimtebesparend
- mechanische daalbeveiliging
- hydraulische elektromotor met oververhittingsbeveiliging
- 2 hydraulische cilinders
- ca. 10 liter hydraulische olie-inhoud
- algemeen hoge veiligheidsnorm
- solide stalen constructie
- lange levensduur dankzij uitstekend vakmanschap
- ORIGINEEL verpakte goederen
BELANGRIJK! U hebt een trage 16A C-zekering nodig. Onze hefbruggen worden geleverd zonder stekkers en mogen alleen door gekwalificeerd personeel worden aangesloten.Omvang van de levering
1 x 2-post lift
1 x bedieningspaneel met hydraulische pomp 230V
4 x rubberen steun
1 x gebruiksaanwijzing
1 x factuur met BTW

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ähnliche Artikel

Hydraulische olie HPL46 10 liter incl. oliebus
Voor al onze hefbruggenVerwijdering van het oude olie :De hoeveelheid hydraulische olie die bij ons

€ 39,90*
Nederlands Klantenservice: info@wevi-machines.de