BESTEL ONLINE
SNELLE BEZORGING
Uitstekende service

2 koloms hefbrug “New York” - 6 ton

€ 3.590,00*

terug op magazijn in 50 dagen, levertijd 5-8 dagen

Voltage
Productnummer: WHM50-6T.1
Productinformatie "2 koloms hefbrug “New York” - 6 ton"
De WEMATIK 2-koloms hefbrug New York is speciaal gemaakt voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de automobielsector. Voortaan voert u alle reparatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden professioneel, eenvoudig en snel uit. Ook een snelle bandenwissel is geen probleem meer. Deze hefbrug ondersteunt u in uw dagelijkse leven.

 
Deze 2-koloms hefbrug van Wematik is ideaal uitgerust met 6 ton hefcpaciteit om niet alleen auto's maar ook bestelwagens te heffen. Daarnaast is de maximale hefhoogte van 1910 mm zeer geschikt om onder de voertuigen te werken. Ook de elektromagnetische vergrendeling en ontgrendeling is bijzonder praktisch, omdat hierdoor de zwenkarmen gemakkelijk en zonder risico kunnen worden neergelaten. Optimaal, barrièrevrij werken door bovenliggende traverse met hydraulische slang en synchronisatiekabels.

Deze hefbrug heeft op alle vier de zwenkarmen opstapbeugels voor veilig werken. Een automatische ontgrendeling van de zwenkarmen in de laagste stand biedt een gemakkelijke en veilige instelling van de opvangbak op de steunpunten van het voertuig. Op beide pilaren zijn rubberen bumpers (deurbeschermers) gemonteerd. De automatische neerlaatbeveiliging grijpt tijdens het heffen automatisch in met intervallen van 9 cm, zodat veilig kan worden gewerkt op elke gewenste hijshoogte. De spatwaterdichte elektrische schakelkast is op gebruiksvriendelijke hoogte geïnstalleerd. De luchtgekoelde 3 KW elektromotor met een 10 liter oliereservoir is bovenop de kolom gemonteerd en biedt daardoor bewegingsvrijheid. Ook in deze stand is hij goed beschermd tegen beschadiging.

Bij deze 2 koloms brug worden alle hydraulische en elektrische aansluitingen in een daarvoor bestemde metalen kabelgoot gelegd. Het elektromagnetische slot is van buitenaf afgedekt met beschermkappen. Een stevig scherm aan de binnenkant van de pilaar geeft een passend beeld van de Wematik New York hefbrug. Twee kolom-eindkappen aan de bovenkant bieden ook een harmonieus ontwerp.

Dankzij de hoge kwaliteit en hoogwaardige afwerking garandeert de hefbrug u de hoogste prestaties en een lange levensduur. Precies het juiste voor uw behoeften.

Deze 2-koloms hefbrug is getest en goedgekeurd volgens de Machinerichtlijn Bijlage IV met typegoedkeuring. De 2-koloms brug is volledig elektronisch en technisch nagekeken en voldoet zowel aan de laatste wettelijke eisen als aan de huidige richtlijnen.


Technische gegevens
Fabrikant: WEMATIK
Model: New York 6T
Brutogewicht: 648 kg
Draagvermogen: 6000 kg
max. hefhoogte: 1910 mm
min. hefhoogte: 110 mm
Heftijd: 55 sec. / Daaltijd: 55 sec.
Elektrische aansluiting: 380 V
Motorvermogen: 3 KW
Binnenbreedte: 2780 mm
Kolomhoogte: 4500 mm

Bijzonderheden
- 6 ton laadvermogen
- lange levensduur
- Uitschuifbare en verstelbare beveiligde zwenkarmen
- Bevestigingsplaten kunnen met een draad 35 cm worden vergroot
- Opstapbeveiliging op alle zwenkarmen
- luchtgekoelde motor beschermt tegen oververhitting
- Spatwaterdichte elektrische schakelkast op een vriendelijke bedieningshoogte
- elektromagnetische afgifte
- gepoedercoat
- Deurbeschermingsrubbers
- Hefhoogte tot 1910 mm
- hoge beveiligingsstandaard
- 2 massief geteste hydraulische cilinders
- Gegarandeerde levering van reserveonderdelen op lange termijn
- massieve constructie

BELANGRIJK! U hebt een trage 16A C-zekering nodig. Onze hefbruggen worden geleverd zonder stekkers en mogen alleen door gekwalificeerd personeel worden aangesloten.

Inhoud van de levering
1 x twee koloms hefbrug New York
1 x handleiding
1 x factuur met BTW getoond.

De juiste hydraulische olie (10 liter) voor deze twee koloms hefbrug bestelt u eenvoudig in onze winkel.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ähnliche Artikel

Hydraulische olie HPL46 10 liter incl. oliebus
Voor al onze hefbruggenVerwijdering van het oude olie :De hoeveelheid hydraulische olie die bij ons

€ 39,90*
Nederlands Klantenservice: info@wevi-machines.de