BESTEL ONLINE
SNELLE BEZORGING
Uitstekende service

Kantellift San Antonio 1,5 ton

€ 429,00*

% € 790,00* (45.7% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 5-8 dagen

Productnummer: WHM04
Productinformatie "Kantellift San Antonio 1,5 ton"
Met extra verstevigde haakse tandwielen in aluminium behuizing.

Ruimtebesparend, praktisch en veelzijdig, onze autolift is geschikt voor elke ruimtesituatie en kan worden gebruikt voor vele onderhouds-, service- en reparatiewerkzaamheden. Met onze kantellift San Antonio kunt u zelfs in een kleine ruimte aan uw auto werken en alle belangrijke plaatsen comfortabel en zonder problemen bereiken.

Dit is wat onze kiep lift doet
Het hoeft niet altijd een hydraulische lift te zijn: vooral in kleine ruimtes en met een kleiner budget volstaat onze San Antonio kantellift ook. Met een totaalgewicht van 79 kilogram, een draagvermogen van 1,5 ton en afmetingen van 790 x 140 mm is de kantellift een flexibel en ruimtebesparend hulpmiddel voor hobbyisten en professionals.

De maximale hefhoogte van de kantellift is 585 mm. Dit is voldoende om de onderkant van een auto te bereiken en daar te werken. Onze autolift kan echter nog meer: als u de auto optilt in het gebied van het zwaartepunt van de auto, kunt u met de autolift schommelen. Met deze functie kunt u bijvoorbeeld de achterkant verder omhoog brengen om comfortabel aan de uitlaat van uw voertuig te kunnen werken. U moet er alleen rekening mee houden dat in deze gekantelde stand het maximale draagvermogen van de kantellift tot 1 ton wordt gereduceerd.

De bediening van de lift is bijzonder eenvoudig. Ofwel gebruikt u de bijgeleverde handslinger om het voertuig op te tillen, ofwel gebruikt u een boormachine van minstens 1300 watt. Op die manier kunt u de kantellift zowel met als zonder elektriciteit gebruiken.

Uw kieplift van WeVi-Auto.de
Er is niet altijd genoeg ruimte in de garage voor een eenstijlslift of zelfs een hydraulische tweestijlslift. Ook een schaarlift is niet altijd de beste oplossing. Voor precies deze gevallen is de kantellift ideaal.
Om ervoor te zorgen dat u lang iets aan uw lift heeft, letten wij altijd op de hoogste kwaliteit, een technisch onberispelijke afwerking en een robuuste constructie. Dit betekent dat u bij Wematik een duurzaam product in huis haalt waarvan de aanschaf zich over een lange periode terugbetaalt. Wij hechten ook veel belang aan veiligheid. Onze autoliften zijn CE gekeurd en voldoen uiteraard aan alle belangrijke wettelijke richtlijnen en normen.


Technische gegevens: WEMATIK
Fabrikant: WEMATIK
Model: Kiepklep San Antonio
max. hefvermogen: 1,5 ton
max. hefvermogen (schuine stand): 1 ton
max. hefhoogte: 585 mm
min. hoogte: 150 mm
L x B steun: L: 790mm, W: 140mm
gewicht: ca. 79 kg
kleur: rood

Speciale kenmerken
- zeer hoge kwaliteit en robuust ontwerp
- eenvoudige bediening
- mobiel en overal bruikbaar
- rubberen rupsbanden voor een veilige stand van het voertuig
- vrij werken aan het voertuig mogelijk
- CE getest volgens de laatste normen en richtlijnen

Omvang van de levering
1 x kipperlift 1,5 ton San Antonio
1 x handslinger
1 x gebruiksaanwijzing
1 x factuur met BTW

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Nederlands Klantenservice: info@wevi-machines.de